Invicta is Latijns voor onoverwinnelijk. Van oorsprong is het een Zwitsers horlogemerk dat in 1837 is opgericht. De filosofie die ze al jarenlang hebben is het creëren van Zwitserse uurwerken met een prachtig design en betaalbare prijzen. Er zijn ondertussen 20 collecties. Deze variëren van trendy oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter. De meeste Invicta horloges hebben functies die veel geavanceerder zijn dan het aangeven van alleen maar de tijd en de datum.

Invicta horloges

De Bolt horloges van Invicta zijn een iconisch model. De zeer grote modellen met hoge kwaliteit uurwerk en afwerking zorgen voor een zeer stoere blikvanger om uw pols. De Bolt modellen zijn zowel leverbaar voor dames als voor heren, waarbij voor beide het staaldraad om de behuizing de unieke look geeft. Ook zijn alle Bolt modellen voorzien van een chronograaf functie in het horloge, dat is stopwatch die u kunt gebruiken buiten de reguliere tijd om.

Invicta is ook erg sterk in het trendy segment van horloges. De collectie begint met een prijs van €99,- wat een zeer scherpe prijs is gezien de hoge kwaliteit materialen en afwerking welke gebruikt wordt het produceren van de Invicta horloges. Ook de kleuren van de horloges lopen enorm uiteen, van stijlvol zwart of zilver tot zeer felle kleuren

Online Invicta horloges kopen

Met ruim 20 verschillende collecties is Invicta een van de meest diverse merken van ons assortiment. Vooral de Pro Diver, Specialty en Angel collectie zijn erg populair en dat is ook geen verrassing gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Heeft u een favoriet Invicta horloge kunnen vinden?

Dan kunt u deze eenvoudig via onze website bestellen en wordt het gratis bij u thuisbezorgd. Mocht achteraf blijken dat het horloge toch niet helemaal zo was als verwacht dan is dat geen probleem en kunt u het terugsturen binnen 14 dagen